Kids magic

Kinderen zijn, zonder uitzondering, gek op goochelen en dat treft: Rinpo is gek op kinderen! Deze combinatie maakt Rinpo’s kindershows voor 4-10 jarige kids zo enorm succesvol.

Kleur, tempo, humor en verrassende magie in een mooi aangeklede ambiance zijn zeker belangrijke pijlers in Rinpo’s kindershows. Maar het allerbelangrijkste is de interactie: de kinderen worden, zowel in de zaal als op het toneel, heel direct betrokken bij alles wat zich

afspeelt. Kinderen die Rinpo hebben geassisteerd krijgen een presentje mee wanneer zij,onder luid applaus, weer terug gaan naar hun plaats. De volwassenen genieten, de kinderen genieten en……zij staan centraal, zij zijn de sterren van de show!!!

Ook Rakker Rik maakt zijn opwachting: een ondeugd van de bovenste plank, maar wat is Rik vertederend, wat roept hij emoties op. Buikspreekpop Rik steelt de harten van iedereen.

Rinpo’s kids-show is dé keuze voor  verjaars- en communiefeesten, verenigingsfeesten, vieringen op basisscholen, voor ontspannend entertainment voordat de Sint zijn opwachting maakt enz.enz.