Stand-up magic

In zijn centrale act voor uw gehele gezelschap vertoont Rinpo een grote diversiteit aan magische wondertjes. Wondertjes met ringen die getransformeerd worden tot de mooiste figuren, wondertjes met touw en…ook met geld. Rinpo leert hoe u dat voortaan zelf kunt maken…En bij sommige van die wondertjes mag een toeschouwer meedoen, want ook bij Rinpo’s stand-up magic zijn interactie Bij de stand-up optredens van Rinpo valt het publiek van de ene verbazing in de andere.

En vaak kan de conference aangepast worden aan het karakter van het feest. Dit gebeurt natuurlijk altijd vooraf  in overleg met u.

 

Betreft het bijvoorbeeld een huwelijksfeest, dan wordt het bruidspaar speciaal in het zonnetje gezet. Of gaat het om een bedrijfsfeest? Dan wordt ook daar in de act speciaal op ingegaan. En betrokkenheid belangrijke en meebepalende factoren. Die geven extra cachet, een extra cachet dat elke festiviteit nu nét naar een iets hoger niveau kan tillen.

Stand-up optreden en table-magic zijn overigens op een feest uitstekend te combineren!! Ook hier geldt weer: de invulling op uw feest geschiedt altijd in overleg.

Herschaalde_kopie_van_RINPO_008